Skip to content

Επείγοντα Περιστατικά

Emergency First Aid

Επιμορφωτικό πρόγραμμα πρώτων βοηθειών το οποίο δίνει τα εφόδια στον εκπαιδευόμενο να αναγνωρίζει τα σημεία και συμπτώματα από διάφορα επείγοντα παθολογικά περιστατικά, πριν αυτά αποτελέσουν απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις.

Επιπροσθέτως ο εκπαιδευόμενος διδάσκεται πως να διαχειριστεί μια σοβαρή αιμορραγία, δίνοντας πίστωση χρόνου στον τραυματία, έως ότου φτάσει εξειδικευμένη βοήθεια.

 1. Στον γενικό πληθυσμό ανεξαρτήτως επαγγελματικής ιδιότητας
 2. Σε όλους όσους θέλουν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους και να μπορούν να αναγνωρίσουν μια κατάσταση πριν γίνει απειλητική για τη ζωή.
 3. Σε εταιρείες που θέλουν να κάνουν ένα Δώρο Ζωής στους εργαζόμενους τους δίνοντας τους τα εφόδια να αντιμετωπίσουν ένα επείγον περιστατικό εντός και εκτός χώρου εργασίας.
 4. Σε εταιρείες που θέλουν να εναρμονιστούν με την Νομοθεσία (Ν. 3850/2010)
 1. Διαχείριση Σοβαρής Αιμορραγίας
 2. Επείγοντα Παθολογικά
 3. Έμφραγμα Μυοκαρδίου
 4. Εγκεφαλικό
 5. Σπασμοί
 6. Επιληπτική Κρίση
 7. Υπογλυκαιμία / Υπογλυκαιμικό Σοκ
 8. Αλλεργίες – Αναφυλακτικό Σοκ
 9. Κρίση Πανικού
 10. Δηλητηριάσεις

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει όλο το απαραίτητο οπτικοακουστικό υλικό και εξοπλισμό που χρειάζεται για την διεξαγωγή του σεμιναρίου

 1. Φάκελος σεμιναρίου
 2. Γραφική ύλη – Έντυπο υλικό
 3. Εγχειρίδιο Πρώτων Βοηθειών – Σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή
 4. Προσωπικά υλικά για τον κάθε εκπαιδευόμενο
 5. Μέσα Ατομικής Προστασίας
 6. Ροφήματα – Σνακ
 7. Βεβαίωση Παρακολούθησης Επιμορφωτικού Σεμιναρίου από την Safety And Rescue Training Organisation

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από πιστοποιημένους και έμπειρους εκπαιδευτές από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης με πρωτοποριακές μεθόδους  διδασκαλίας, οι οποίοι παρακολουθούν και είναι πλήρως ενημερωμένοι για τις εκάστοτε νέες κατευθυντήριες οδηγίες.

Οι μέθοδοι διδασκαλίας πληρούν  τα πρότυπα διεθνών οργανισμών και συνδυάζουν οπτικοακουστικό υλικό και πρακτική άσκηση.

Ο εκπαιδευόμενος καλείται να εφαρμόσει σε σενάρια τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Βασικό κόστος σεμιναριου: 35€

Σε περίπτωση που ανήκετε σε μία από τις παρακάτω εκπτωτικές κατηγορίες τότε επωφελείστε έκπτωσης 20% και το τελικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 28€.

Εκπτωτικές Κατηγορίες:

 1. Άνεργοι
 2. Φοιτητές
 3. Μονογονεϊκές Οικογένειες
 4. Πολύτεκνοι
 5. Συνταξιούχοι
 6. Σώματα Ασφαλείας
 7. Εθελοντές – Μέλη Πολιτικής Προστασίας
 8. Friends & Family Pack (συμμετοχή 3 ατόμων και άνω)

Οργάνωση / Παρακολούθηση Σεμιναρίου

Θέλετε να οργανώσετε μία εκπαίδευση για το προσωπικό της εταιρείας σας;

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2160705214 / 6909166306 ή στείλτε μας email στο info@safetyandrescue.gr και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, ώστε να επιλέξουμε μαζί το καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς και το προσωπικό σας!

Είστε ευαισθητοποιημένος πολίτης και θέλετε να παρακολουθήσετε και να πιστοποιηθείτε στις πρώτες βοήθειες;

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2160705214 / 6909166306 ή στείλτε μας email στο info@safetyandrescue.gr και ένας σύμβουλος εκπαίδευσης θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας ώστε να σας καθοδηγήσει στο καταλληλότερο πρόγραμμα για εσάς.

Στο Ημερολόγιο Εκπαιδεύσεων* μας μπορείτε να δείτε τα άμεσα προγραμματισμένα σεμινάρια μας ανοιχτά προς ιδιώτες (Η σελίδα ανανεώνεται συνεχώς με νέες ημερομηνίες,σεμινάρια και πόλεις)

*Σε περίπτωση που δεν βλέπετε στο αναρτημένο πρόγραμμα την πόλη που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε κάποιο σεμινάριο μας, ενημερώστε μας!

Επιθυμείτε εσείς και η παρέα ή η οικογένεια σας να εκπαιδευτείτε στις Πρώτες Βοήθειες από έμπειρους και πιστοποιημένους εκπαιδευτές;

Καλέστε μας στα τηλέφωνα 2160705214 / 6909166306 ή στείλτε μας email στο info@safetyandrescue.gr και θα δημιουργήσουμε παρέα μια εκπαίδευση αποκλειστικά για εσάς!

Η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χώρο σας ή σε δικές μας εκπαιδευτικές αίθουσες σε μέρες και ώρες που εσείς επιθυμείτε (κατόπιν συνεννόησης)

Translate »